По думите му Василев излъгал, че е пуснал записа след

...
По думите му Василев излъгал, че е пуснал записа след
Коментари Харесай

Когато лечението не помага: Аламанов възхитен от записа, слушал го целия

По думите му Василев излъгал, че е пуснал записа след лягане, имало си начало
От Facebook профила на Любомир Аламанов

 Изслушах записа. Целият. Всичките пет часа. И да ви кажа – очарован съм. Какво се чува:

• Чуват се младежи, които търсят верен път в комплицирана конюнктура.

• Чуват се младежи, които преценят плюсове и минуси на разнообразни решения.

• Чуват се младежи, които схващат, че може би жертват личната си политическа кариера, само че желаят да създадат нещо положително за България.

Какво не се чува:

• Не се чува да приказват за финансови схеми.

• Не се чува да приказват за раздавалки.

• Не се чува да приказват за компромис с цивилизационния избор на България да сме част от естествената европейска народна власт.

Освен това, употребяват толкоз културен език, че чак не е за поверие. Като нагласено стои. Ако в миналото разгласяват записи от оперативки на нашия офис, Политическа партия ще наподобяват като синеоко бебе с нова дрънкалка пред нас.

Изнесеното на онази конференция е поднесено манипулативно. Например, същинският откъс за " маркетинг марката " звучи по този начин:

„ Ако имахме единствено ГЕРБ като главен зложелател, животът щеше да е супер. Имаме Движение за права и свободи, имаме Има Такъв Народ, имаме руснаците, в действителност откъм гърба се крие… имаме Радев. Цялата тази конструкция е един зложелател. И в случай че се опитаме да отиграем “максимизирай против ГЕРБ без значение от всичко ", шансът да изпуснем цялата топка е голям. ГЕРБ е единствено един бранд на огромното зло, което стои откъм гърба. Да, главен маркетинг бранд за нас като зложелател, само че не като действителен зложелател. “

И да, Радостин Василев излъга, че е пуснал да записва откакто е тръгнал да си ляга. Записът си стартира със самото начало на онлайн срещата. Целенасочено готова провокация. Може да се окаже, че е записвал всички срещи, на които е участвал, само че чак при тази да са решили да го задействат.

За край:

-Ако ГЕРБ реши да употребява обстановката, с цел да натрупа малко дивиденти и в характерен жанр да изнудва за прерогативи, ще направи груба неточност. Защото може да се върнат тематиките за ПКП, за „ Оди пеш, бе! “, за Руския поток, за МОЧА, за хилядите други нелепости, които направиха и които ни докараха дотук.

-Ако ПП/ДБ се уплашат и се откажат, то не заслужават да ръководят. Имат цялата ни поддръжка, да я употребяват. Нищо не се е трансформирало, нищо укорително не са създали, просто са се сблъскали челно с тинята на превзетата страна. Да се изправят, да се стегнат и да продължат.

-Ако всички ние се поддадем на тази обикновена сглобка вид Биг Брадър, или по-скоро детската градина втора група, то си заслужаваме ориста.

Има моменти в живота, когато един едничък избор може да промени ориста ни за десетилетия напред. Може би в този момент е тъкмо подобен миг. Дано всички сме на висота, тъй като залогът е бъдещето на децата.

Спокоен ден!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР