По думите му въпросните закони са внесени преди месеци. Всички в

...
По думите му въпросните закони са внесени преди месеци.
Всички в
Коментари Харесай

Донев: Важно е да има редовен кабинет, който да приеме спешно държавния бюджет

По думите му въпросните закони са импортирани преди месеци.

" Всички в тази зала сме наясно какъв брой е значимо да бъде излъчено работещо постоянно държавно управление и да се образува парламентарно болшинство на кардинална основа, което да одобри в незабавен порядък държавния бюджет и значимите за обществото ни закони ", съобщи още Донев.

Според него важен прогрес в този развой не се следи, макар че партиите го показват като приоритет в своите политически заявления. 

" Законът за бюджета на страната, законопроектите по Националния проект за възобновяване и резистентност, и по правосъдна промяна не са значими за служебното държавно управление, те са значими за всеки български жител. Ще напомня, че страната действа в режим на удължителен закон за бюджета, който изтича на 10 юни ", акцентира министър председателят.

Част от предварителния дневен ред на съвещанието на министрите включва разискване на план на решение за предложение до Народното събрание за одобрение на интернационален контракт (LOA) BU-D-QAH " за създаване на системи за сигурност на пространствата за предпазване на класифицирано съоръжение и въоръжение с подредба " US SECRET " за самолетите F-16 Block 70.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР