По думите му въпреки превъзходството си във въоръжението и включването

...
По думите му въпреки превъзходството си във въоръжението и включването
Коментари Харесай

Русия не отбелязва напредък във войната въпреки частичната мобилизация

По думите му макар превъзходството си във въоръжението и включването на нови сили - включително на резервисти - Русия не завладява нови територии. 

Руското министерство на защитата разгласи през вчерашния ден, че частичната готовност на 300 000 резервисти е завършила и че към 82 000 от тях към този момент са на фронта.

 

Залужни съобщи, че Украйна продължава да е фокусирана върху освобождението на окупираните територии и недопускане на завладяването на нови области от съветските сили. Той направи изявлението на среща с ръководителя на Съвета на началник-щабовете на Съединени американски щати Марк Мили.

 

Според украинския генщаб в Донецка област са били " унищожени " 300 членове на съветските въоръжени сили, с което е било осуетено огромно нахлуване. В Луганска област 20 съветски военнослужещи са починали при артилерийски огън по съветски казарми и военна техника, оповестиха украинските управляващи.

 

До момента информацията не е доказана от самостоятелни източници. Руската страна оповестява съвсем всеки ден за стотици убити украински бойци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР