По думите му три изследвания показват, че българите гледат смело

...
По думите му три изследвания показват, че българите гледат смело
Коментари Харесай

Премиерът Николай Денков посочи на Игнажден оптимистични знаци за новата година

По думите му три проучвания демонстрират, че българите гледат самоуверено напред - две трети от хората се усещат щастливи, а повече от половината имат вяра, че новата година ще бъде по-добра за тях.

Премиерът направи своята оптимистична прогноза за годината откакто днешното съвещание на Министерския съвет беше намерено от дребни коледари, които изпяха пред министрите националната ария " Стани ми, стани, нине... " и им пожелаха здраве.

" Днес е Игнажден - народът има вяра, че какъвто човек влезе в дома ти на този ден, такава ще бъде и идната година. Оптимист съм, тъй като при нас влязоха младите художници от 2 АЕГ, 48 ОУ и коледарчетата от с. Лозен. Вярвам, че техният гений ще свети и в бъдеще с помощта на програмата " Заедно в изкуствата и спорта ", сподели министър председателят Николай Денков след осъществяването на децата.

Той изясни, че в програмата вземат участие над 60 000 деца от цялата страна и това са над 60 хиляди аргументи да гледаме с оптимизъм в бъдещето.

" Оптимизмът ми не се основава единствено на националните поверия, а и на трезвите проучвания на социолозите. За пръв път от доста години две трети от хората се усещат щастливи, а повече от половината имат вяра, че новата година ще бъде по-добра за тях " , сподели Николай Денков и прикани:

" Идва Рождество - дано го посрещнем удовлетворени от напъните, които ни сплотяват и смирени пред разликите - с религия, че триумфите идват , когато посрещаме провокациите дружно ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР