По думите му това, което отчитат като успех на ПП-ДБ,

...
По думите му това, което отчитат като успех на ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Борисов за изборите: Ако се жениш за седми път, какво тържество ще правиш? Просто ще отидем да се разпишем 


По думите му това, което регистрират като триумф на ПП-ДБ, е направено основно от депутати на ГЕРБ

„ Никога не сме се интересували от купения избор, тъй като ГЕРБ постоянно се е носил на гребена на вълната. И по тази причина ставаме постоянно първи. Когато бъзикаха машините и кодовете - тогава единствено три дни чакахме някой да ни изпревари. И внезапно машинното гласоподаване спря да е тематика, тъй като стана ясно, че е имитация. Еднакво неприятен е и платеният платен избор, и корпоративният на олигархията, която си сподели лицето по време на Плана за възобновяване и резистентност. Това съобщи пред публицисти ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов от Пловдив, където изненадващо отиде да види началото на доизграждането на югоизточния обход на града. Борисов предложи да се ревизира по какъв начин ще гласоподават хората от огромните предприятия, включени в Плана.


По думите му това, което регистрират като триумф на ПП-ДБ, е направено основно от депутати на ГЕРБ. Той бе безапелационен – „ каквото сме дали обещание, сме изпълнили ”. „ Питат ме какво вършим с корупцията? Ние не сме в ръководството. Ние сме в сутерена ”, добави той.

На въпрос дали ще открие акцията в Пловдив, където води листа, той отговори: „ Ако се жениш за седми път, ще правиш ли тържества?! Без тържества. Ще отидем да се разпишем ”, безапелационен беше той. „ Гласът на народа е най-съществен, каквото си изберем, това ще поносим. Нека всеки да излезе да гласоподава, който за каквото желае ”, прикани водачът на ГЕРБ.


„ Исках да видя по какъв начин безвремието се отразява на пловдивчани. Преди 4 години оставих план за 44 милиона, а в този момент щеше да е подготвен и с другата посока. А през днешния ден багерът е на същото място. Какво се промени за последните 4 години? Още няма отчуждителни процедури, по-скъпо е, похарчихте парите и през днешния ден вършиме водосвет за 160 метра ”, разяснява той замразените инфраструктурни планове.


Запитан какви са главните акценти в предизборната акция на партията му, Борисов преди всичко уточни сигурността. „ Заради незаконната миграция в Европа партии падат, прекатурва се политическата система в Европа. Единственият, който се е справял с миграцията и е даван за образец, е Бойко Борисов и ГЕРБ ”, сподели той. „ Втората цел е обучение. Третата е санирането и каквото даде Господ по инфраструктурните планове ”, добави Борисов.


„ Ние от ГЕРБ нямаме неизпълнено заричане ”, съобщи водачът на партията. И добави: „ Очаквам хората да си създадат изводите. Те чакат с часове в тапи, само че очевидно това не ги интересува. Мен ме боли, тъй като сърби, гърци и румънци ни изпревариха във всяко едно отношение. Кметовете най-ясно и най-вече страдат от това, което се случва. Защото 5, 9 милиарда са плановете за следващата година. Тези кметове, които се излъжат да разкопаят с багери, горчиво ще съжаляват ”, предизвести Борисов.


Инвестицията е за над 41 млн. лева и средствата са от републиканския бюджет. Срокът на строителните работи е 18 месеца. Изпълнител е „ Трейс груп холд “ АД, написа Българска телеграфна агенция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР