По думите му “това е най-лошото правителство в последните 30

...
По думите му “това е най-лошото правителство в последните 30
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Кризите, които преживява България, нямат нищо общо с войната в Украйна

По думите му “това е най-лошото държавно управление в последните 30 години в България”

Кризите, които претърпява сега България, нямат нищо общо с войната в Украйна. Това съобщи пред Нова тв депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син.

“За над 100 дни работа от този парламент, ние сме отчайващо неефективни. Няма нищо общо с войната в Украйна”, безапелационен бе Дилов.

По думите му “това е най-лошото държавно управление в последните 30 години в България”.

Според него Планът за възобновяване, на който беше дадена зелена светлина, съдържа 80% от остарелия проект. “Има едвам 20% новости в Планът”, съобщи още Дилов и добави, че “парите за този проект няма да бъдат получени тази година”.

“Може би има и опция в границите на съществуващия парламент да бъде изработен нов кабинет”, сподели още депутатът на въпроса вероятни ли са нови предварителни избори. Той счита още, че някои от сегашните ръководещи партии са застрашени. “БСП изпадат в смут от предварителни избори. Те сега ръководят, само че са с най-ниския резултат в историята си, а “Възраждане” напряко ще ги стопи на едни предварителни избори”, разясни Дилов-син.

Депутатът разяснява и ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова като сподели, че “това беше готовност за ГЕРБ” и дефинира акта като “поредната смайваща нелепост на този кабинет”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР