По думите му срещу Владислав Горанов трябва да бъдат събрани

...
По думите му срещу Владислав Горанов трябва да бъдат събрани
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Няма достатъчно доказателства за повдигане на обвинение на Владислав Горанов

По думите му против Владислав Горанов би трябвало да бъдат събрани задоволително доказателства, с цел да бъде повдигнато обвиняване.

Новият лист " Магнитски " е открита поддръжка на нашите дейности, приветстваме поддръжката на сътрудниците ни от Съединени американски щати и Англия, съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Борислав Сарафов, шеф на Националната следствена работа.

" Румен Овчаров е обвиняем, има присъда на 2 инстанции. Има обвинителен акт и против Николай Малинов. Прокуратурата и против него е свършила своята работа. Срещу още 2 лица в листата, които не са измежду тези, също се води наказателно произвеждане за корупция, което е в Националната следствена работа и не е изключено в близко време да бъдат повдигнати обвинявания и против тях. Почти целият лист ни е прочут ", добави Борислав Сарафов.

" Ще проверим още веднъж всички данни против тези лица, ще желаяме данни от ДАНС и Министерство на вътрешните работи, тъй като корупцията се разкрива от оперативните служби, а не от прокуратурата. Ще възложим данъчни инспекции и проверки на тези лица ", добави Сарафов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР