По думите му Русия може да се бие в Украйна

...
По думите му Русия може да се бие в Украйна
Коментари Харесай

Путин заплаши с ядрена война и заяви: Не сме луди!

По думите му Русия може да се бие в Украйна дълго време

Руският президент Владимир Путин сподели през днешния ден, че армията на Русия може да се бори в Украйна дълго време, само че съгласно него няма потребност да се активизират още бойци на този стадий, съобщи Ройтерс, съобщи Нова.

„ Що се отнася до продължителността на специфичната военна интервенция, несъмнено, това може да бъде дълъг развой “, съобщи Путин на предавано по малкия екран съвещание на съветския Съвет за правата на индивида.

По думите му обаче към този момент „ няма смисъл “ от спомагателна готовност, откакто през септември и октомври бяха мобилизирани 300 000 души.

Путин увери, че Русия ще пази своите ползи с всички налични средства.

По-късно на среща с членовете на Съвета за развиване на гражданското общество и правата на индивида той съобщи, че опасността от нуклеарна война нараства.

Президентът, който даде обещание да употребява всички военни средства за отбрана на съветската територия, съобщи, че Москва ще употребява нуклеарно оръжие единствено в отговор на противников удар, заяви Агенция Франс Прес.

" Когато ни ударят, ние отвръщаме на удара ", съобщи Путин на съвещание на своя съвет по правата на индивида, като акцентира, че тактиката на страната му се основава на политиката на " по този начин наречения ответен удар ".

Русия е наясно с заплахите, които крият нуклеарните оръжия, съобщи съветският президент, представен от ТАСС.

" Не сме луди, наясно сме какво съставляват нуклеарните оръжия ", сподели президентът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР