По думите му родният вариант на закона Магнитски“ е антибългарски

...
По думите му родният вариант на закона Магнитски“ е антибългарски
Коментари Харесай

Доц. Михов: Темата Македония е толкова важна, че може да свали правителството

По думите му родният вид на закона „ Магнитски “ е антибългарски и антиевропейскиКаква ще бъде изгодата от следващия КСНС за Македония при президента?
Мисля, че е по-достоверно Албания да тръгне независимо по пътя към Европа. Нещо, което България от дълго време е декларирала и което категорично е посочено в декларацията на българския парламент и рамковата позиция на държавното управление от 2019 година. Позиции, които официално са доказани от в този момент ръководещото болшинство. Трудно можем да кажем, че ни ръководи коалиция. По-скоро една насипна торба неистини се пробва да ни ръководи или просто стои на власт, разяснява доцент Милен Михов – член на управлението на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен депутат в „ “.

Според него министър председателят Кирил Петков е бил посрещнат унизително в Битоля. Той посочи, че министър председателят се държи като изпълнителен възпитаник:

Очевидно е, че господин Кирил Петков се държи като изпълнителен възпитаник. Той явно той има домашно, което му е предоставено. Съединени американски щати оказват голям напън върху господин Петков да извърши може би стихотворец ангажимент и той търси способи да се оправдае. Първият метод да се оправдае е да „ трансферира топката “ на президента, казвайки „ Ето, господин президент, случиха се доста неща – ние към този момент казахме кои са тези неща, свикайте Консултативен съвет – ние да вземем ново решение и то да бъде по-мъдро. “ Това не стана!

Много мъчно ще бъде на президента Радев да свика по същата тематика нов съвещателен съвет, тъй като той ще би трябвало да изясни какво се е трансформирало, с цел да се свика още веднъж. Радев е в основата или един от основните създатели на позицията от 2019 година. Темата Македония и Македонският въпрос са толкоз значими и значими, че те в действителност могат да смъкват българското държавно управление, само че повода няма да е в тематиката, а в нелепостта и некадърността на част от ръководещите, подготвени да жертват националния интерес единствено и единствено да стоят колкото се може по-дълго на власт, изясни доцент Михов пред Bulgaria ON AIR.

Обърнете внимание, че обединението организира своите съдружни препоръки измежду нощ. Това ми припомня на среднощните съвещания в политбюро по времето на Сталин. Факт е бягането от публичния спор. Скриването на смяната зад дебелите порти на Министерския съвет. Скриването от неуместните въпроси и скриването от този значим проблем, който касае всички българи – какво се промени. Ескалацията на антибългарската акция е в своя разцвет. Вътрешна македонска революционна организация е за приемането на РСМ в Европейски Съюз, само че пътят към Европейски Съюз би трябвало да бъде път на другарство и добросъседство, уточни той.

По думите му българският вид на закона „ Магнитски “ е антибългарски и антиевропейски, тъй като нито една страна в Европа не признава непознато законодателство, което може да я репресира и да лишава бизнес.

Доц. Михов съобщи, че министър председателят и финансовият министър са си въобразили, че могат да вършат всичко в страната. Гостът сподели, че това е механизъм за транспониране на непознато законодателство и налагане посредством непознати законодателни правила репресии върху български жители и компании.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР