По думите му Путин сам е влязъл в капана, който

...
По думите му Путин сам е влязъл в капана, който
Коментари Харесай

Ген. Димо Гяуров: Поставянето в готовност на ядрения арсенал на Русия беше блъф

По думите му Путин самичък е влезнал в клопката, който си е построил

"Видно е за всички, че първичните планове на Путин се провалиха и сме изправени пред дълга, продължителна война с голям брой жертви и опустошения. Той самичък влезе в клопката, който си построи, няма път за оттегляне. Капанът му щракна и във вътрешнополитическо отношение. Поставянето в подготвеност на нуклеарния боеприпас на Русия беше блъф ". Това съобщи за някогашният шеф на Националната разследваща работа ген. Димо Гяуров.

По думите му имат доста значима функционалност - те са част от хранителната система на съветската стопанска система и войска. "Те поддържат имперската система. Но и елементарният руснак е значим. Важно е до каква степен обкръжението на съветския президент е готово да жертва животи. Не знам дали Путин би пристъпил към тежки дейности с колосални жертви ", показа той. И добави, че изявленията демонстрират, че в държанието на Русия няма смяна.

"Поставят се невъзможни условия, които блокират споразуменията. Руснаците занапред ще схванат защо става дума, тъй като Путин построява желязна стена към Русия. Нищо чудно да се стигне до военно състояние в Русия ", означи генералът. И разяснява, че отношението на съветското посолство към България е неприемливо.

"Те считат, че българската власт е слабичка. Посланик Митрофанова трябваше да се яви в Министерство на външните работи. Ако откажеше да го направи дни наред, можеше да бъде отзована, това са крайните ограничения ", уточни той. Според него съветската агентура не е серпантина да работи, а ограниченията против нея не са били задоволителни. "Руският народ също е отговорен, тъй като търпи президент като Путин ", счита ген. Гяуров.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР