По думите му партията е била изхвърлена от парламента с

...
По думите му партията е била изхвърлена от парламента с
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ние не сме стандартна политическа партия, с 11 депутати може да се направи много

По думите му партията е била изхвърлена от Народното събрание с фалшификации.

" Поне това е моето вътрешно разбиране, подплатено с реплики сред Българска социалистическа партия и Политическа партия, когато си говореха в предходното Народно заседание за кодовете на машините " ", посочи той. 

По думите на Йорданов във времето, в което Има Такъв Народ не е била в Народното събрание, са " лъснали лъжите, които са се излели върху тях ".

" На нас ни оказа помощ времето.... Сега имаме завръщане на хора, които преди са дали своят вот за нас, само че на предните избори са се въздържали или са дали своят вот за някой различен ", сподели още заместникът на Слави Трифонов.

Според него с 11 депутати, колкото ще имат Има Такъв Народ в 49-ото Народно заседание, може да се направи доста.

" Във фрагментиран парламент от време на време се оказва, че по-малката политическа мощ има по-голяма тежест за взимане на решения, тъй като гласът ѝ тежи повече и може да накланя везните. Ние ще постъпваме безусловно практично и ще гласуваме неща, които са потребни ", безапелационен е Йорданов.

Той акцентира, че Има Такъв Народ има подготвена законодателна активност.

" Едно от най-важните неща е бюджетът на страната.... Със сигурност би трябвало да се подхващат ограничения за стопанската система на страната и да се спре това необмислено харчене.... Ние сме в тежка финансова рецесия поради некадърната финансова политика на Асен Василев, която е прекомерно лява.... Трябва да се подхващат ограничения за финансова дисциплинираност ", акцентира Йорданов.

България е страна от Европейски Съюз и когато дава отговор на критериите, ще влезе в еврозоната, разяснява още заместник-председателят на Има Такъв Народ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР