По думите му от ПП ще се борят да са

...
По думите му от ПП ще се борят да са
Коментари Харесай

Антон Тонев ПП: До 15 000 лева могат да достигнат глобите за продажба на райски газ

По думите му от Политическа партия ще се борят да са първа политическа мощ. 

 

„ ИТН ” са изгубили доста от публичния си облик, с който са пристигнали на политическата сцена. Такова мнение изрази в ефира на „ Събуди се ” доцент Антон Тонев, ръководителят на Здравната комисия в 47-ото Народно заседание.

„ Не считам, че ние или друга партия ще обединят старания с Има Такъв Народ. С ГЕРБ и Движение за права и свободи мъчно ще намерим общ път. „ Възраждане ” са прекомерно маргинална партия, с която се работи доста мъчно. Първият ни най-логичен сътрудник е „ Демократична България ” ”, разясни представителят на „ Продължаваме Промяната ”.

„ При свалянето на Никола Минчев, свалянето на държавното управление и провалянето на третия мандат наблюдавахме едно вградено отвращение това да се случи, реплика на дипломация ”, добави Тонев.

Той загатна и за колаборация сред някои партии. По думите му ГЕРБ са давали сигнали на „ ИТН ” по какъв начин да гласоподават.

„ При едно от гласуванията от Има Такъв Народ единомислещо одобриха наше предложение. След това получиха очевидни сигнали от представители на ГЕРБ да трансформират своя глас. При процедурата на прегласуване Има Такъв Народ бяха срещу предлагането. Цялата зала разбра какви инструкции са получили депутатите от „ ИТН ” ”, разясни Антон Тонев.

„ За да кажем, че е въведена възбрана, би трябвало да излезе решение в „ Държавен вестник ”. Това чакаме да стане при започване на идната седмица. След това предстоят санкции, в случай че даден обект продава божествен газ на малолетни. За юридически лица най-високата глоба ще бъде 15 000 лева Веществото е доста забавно тъй като се употребява както в индустрията, по този начин и в медицината. Когато се употребява под лекарски надзор, няма заплаха ”, изясни депутатът от Политическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР