По думите му от партията са решили, че тази безпътица

...
По думите му от партията са решили, че тази безпътица
Коментари Харесай

Кирил Петков: ГЕРБ няма визия, ПП и ДБ имаме формула за управление

По думите му от партията са решили, че тази обърканост би трябвало да спре и по тази причина с Демократична България ще заявят ясно, че не ги е боязън да ръководят през зимата и да поемат политическата отговорност в този парламент. Решихме ясно да се сложат критерии, през днешния ден показахме визия за едно такова държавно управление, сподели Петков пред Българска национална телевизия.

Акцентира, че нещата могат да се случат без подмолни ангажименти и търговия на политики. Имаме 9 законодателни начинания, в случай че се поддържат в зала, подготвени сме да поемем отговорно, добави съпредседателят на Политическа партия.

Според него в този момент е време, преди втория мандат, да се покаже дали тези ограничения ще се поддържат от останалите партии.

Добави, че Изборният кодекс няма по какъв начин да е първи приоритет, по тази причина дават опция - дали на следващия ден измененията ще влязат в зала и по какъв начин ще се гласоподава в зала. Ако хартиената бюлетина бъде върната - Политическа партия няма по какъв начин да направи държавно управление на малцинството с втория мандат, съобщи Петков.

Каза още, че би трябвало да бъдат лимитирани правата на основния прокурор, което е един от техните цели. Също и приемането на обществения пакет, бизнес пакет, влизането в Шенген и еврозоната и други.

Казваме - тези въпроси са на всички нас, въпросът е смеете ли да извършите виновната стъпка за България или нагаждате политическите си ползи, добави Кирил Петков.

Предлаганите от тях промени могат да бъдат импортирани в Народното събрание в понеделник.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР