По думите му основната версия е свързана със заболяването на

...
По думите му основната версия е свързана със заболяването на
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Малка е вероятността за щастлива развръзка в случая с Александър

По думите му главната версия е обвързвана със болестта на детето

Ако би трябвало обективно да се прави оценка, дребна е вероятността за щастлива развръзка с изчезналия Александър от Перник. Това каза криминалистът Ботьо Ботев по .

„ Неадекватните дейности на бащата все още, недооценка на ситуацията, недооценка на нещата, са попречили доста със загубата на време, с цел да се вземат съответни ограничения. Ако се е реагирало незабавно, е можело да не се стига до тази трагична конюнктура “, съобщи криминалистът.

По думите му главната версия е обвързвана със болестта на детето.

„ Най-вероятно се е отклонило, както се е случвало и различен път, и оттук насетне в тази обстановка, като се има поради, че времето, в което се случва това, е времето, когато стартира тъмната част на деня 16:00 - 16:30, доколкото ми е известно, след час – час и половина е мрачно. Представете си едно дете, колкото и да е самоуверено и да не обмисли някои неща “, добави Ботьо Ботев.

„ Много е значимо де се изведат насоките, организацията и мероприятията, които би трябвало да се организират. Когато се касае за дете, изключително огромна е отговорността на всички, които работят и се занимават с тази история “, сподели той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР