По думите му нощите в Харков вече са по-спокойни. Това

...
По думите му нощите в Харков вече са по-спокойни. Това
Коментари Харесай

Проф. Михаил Станчев: Нощите в Харков вече са по-спокойни frognews.bg

По думите му нощите в Харков към този момент са по-спокойни. Това се дължи на обстоятелството, че съветските войски са отблъснати към границата и обстрелите с елементарна артилерия не са ефикасни.

 

На въпрос дали има ли риск високоточно западно оръжие, предоставено на Украйна, да бъде употребявано по цели в Русия проф. Станчев беше безапелационен: „ Щом те стрелят по нас, ние ще стреляме по тях, само че с нашите оръдия, с американските – не “.

 

Той позволи, че в пограничните региони - Ростовска, Белгородска, Курска, Воронежка област, съветската страна ще провежда провокации и вътрешен бойкот благодарение на наемници, които ще бъдат показани като дело на украински въоръжени групи и „ ще издигнат градуса на патриотизма на руснаците, с цел да могат да активизират повече хора и да ги изпратят на фронта “.

 

„ Това е характерен способ на чекистите и кагебеистите “, заключи проф. Станчев.

 

Според него Путин е провокирал огромната украинска мигрантска вълна в Европа по сходство на мигрантската вълна след въвеждането на първите наказания против Русия.

 

„ Тогава предизвика Сирия и другите страни да емигрират към Западна Европа, включително посредством Беларус и туристически компании “, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР