По думите му не е необходимо да се сформира щаб

...
По думите му не е необходимо да се сформира щаб
Коментари Харесай

Асен Василев: Не е драматизъм, че се сменят хора, аз също смених екипа в МФ


По думите му не е належащо да се образува щаб за газа

Аз не бих правил някакъв драматизъм във връзка на това, че се сменят хора. Аз като влязох също си смених екипа в Министерството на финансите. Въпросът е новите екипи да работят по-добре с ясни задания. Това съобщи Асен Василев пред Дарик радио.

„ Има война която се води, има доста сериозна енергийна рецесия, минахме през Ковид вълна. Всички тези рецесии ги минахме без да създадем един спешен щаб, тъй като аз мощно имам вяра, че когато ти е дадена отговорността да управляваш, главната задача е да решаваш проблемите, а не да плашиш хората с тях “, уточни Василев.

Според него не е належащо да се образува спешен щаб за преодоляване на рецесията в енергетиката, „ още по-малко в този състав “.

„ Това за мен е напълно ПР осъществяване, което няма общо с действително решение на проблемите “, безапелационен е Василев.

По думите му рецесия няма, сега има опция ние да си доставим газ.

„ Малко в обстановката мен ме тормози – да изпуснем питомното, да гоним дивото. Регулираният пазар за битови клиенти сигурно е затрупан “, уточни Асен Василев.

„ Ако погледнете серията от рецесии, с които ние трябваше да се оправим - имаше втълпяване на боязън, само че то в никакъв случай не идваше от държавното управление. Най-лошото нещо, което можеш да правиш, е вместо да решиш един проблем, да тръгнеш да обясняваш какъв брой е заплашителен “, съобщи той.

Според него партиите на Костадин Костадинов и Стефан Янев са тези, които желаят да се смени геополитическата ориентировка на страната.

„ Трябва да кажат на гласоподавателите и ка
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР