По думите му княгинята е ударила човека, взел ѝ ключа

...
По думите му княгинята е ударила човека, взел ѝ ключа
Коментари Харесай

Според свидетел: Тъпчеха Калина Сакскобургготска с кисело мляко, беше боса и неадекватна

По думите му княгинята е блъснала индивида, взел ѝ ключа от колата

Калина Сакскобургготска се е държала нападателно и е блъснала три пъти по скулата с телефона си служителя на хотел „ Мура “ в Боровец, който се опитал да я задържи и да ѝ вземе ключа в събота.

Това описа пред Нова телевизия наемателят на хотела, който пожела да резервира анонимност.

„ Напротив, откакто моят чиновник е съумял да й вземе ключа, Калина го е подгонила и го е блъснала три пъти по скулата с телефона си “, описа мъжът. 

С думите си той опроверга изказванията на камериерката от двореца „ Царска Бистрица “ Величка Петрова, която твърдеше, че княгинята е била ударена, с цел да ѝ вземат ключа от колата.

Наемателят на хотела изясни, че за малко княгинята е щяла да удари момче на паркинга, който е бил там да лепи плочки.

Наемателят е подал сигнала до полицията за случката, откакто неговите чиновници са му споделили какво става на паркинга. 

„ Бях в Самоков, когато чиновници ми се обадиха, че пияна дама е блъснала бариерата и две кашпи. И са я задържали. Аз дойдох на място дружно с полицията “, описа мъжът.

Той съобщи, че е заварил Калина да се разхожда боса по паркинга, очевидно несъответстваща. Твърди, че не я разпознал.

„ Викаше, че е пристигнала да си купи храна. Разхождаше се боса, нямаше документи. Полицията я питаше за име и ЕГН, тя им отвърна, че имала ЕГН, само че не го знаела “, добави наемателят на хотела.

Сакскобургтотска, която е карала с алкохол към 1,5 промила сега на злополуката, в началото отказала да даде тест за алкохол. Впоследствие не желала проба и с дрегер.

„ Пристигна господин, който стартира да я подучва какво да каже. Първо изясни, че аз съм я бил, а аз дойдох с полицията. А камериерката на резиденцията, която неразбиаремо за какво е разрешила княгинята да кара, донесе 6- 8 кисели млека и я тъпчеха от самото начало. За да може да повлиае на концентрацията на алкохол “, заключи наемателят на хотела.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР