По думите му истинското лице на Кирил и Асен е

...
По думите му истинското лице на Кирил и Асен е
Коментари Харесай

Балабанов: Продължаваме Промяната искаха да овладеят всичко и да го използват за собствени цели

По думите му " същинското лице на Кирил и Асен е на едни елементарни шарлатани "

" Продължаваме Промяната " желаеха да овладеят всичко и да го употребяват за лични цели. Това съобщи пред Българска национална телевизия Станислав Балабанов от " ИТН ".

Партията, в лицето на Кирил Петков и Асен Василев, направи по този начин, че излъгаха голяма част от българското общество, добави той. 

Като образец уточни публичната поръчка за придобиване на медицински хеликоптери.

" Те са я правили публичната поръчка, некадърно направена, пропада, служебният кабинет я стопира. Северна Македония има хеликоптери, България няма. Цената е заложена некадърно, по тази причина не се реализира ", съобщи Балабанов.

" Президентът Радев приказва с думите на всеки обикновено мислещ българин. Истинското лице на Кирил и Асен е на едни елементарни шарлатани. Така ще останат запомнени ", разяснява още той.

Допълни, че в този момент президентът си е разрешил да подлага на критика съответно, тъй като става въпрос за струпване през времето.

" Прави му чест на президента, че също признава грешките си, тъй като той беше индивидът, който ги сътвори ", съобщи Балабанов.

Каза още, че Има Такъв Народ считат машинния избор за разумния метод към бъдещето. Ще продължат да упорстват за промяна на политическата система и прекосяване към президентска република.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР