По думите му истинският проблем на Първата световна война е

...
По думите му истинският проблем на Първата световна война е
Коментари Харесай

Иван Костов: Моментът е като преди Първата световна война

По думите му същинският проблем на Първата международна война е цялостната обърканост в главите на хората и ние сме на прага да създадем същата обърканост.

Според него в рецесията в Близкия изток, нашите българските управляващи не се ориентират, те се взират единствено в риска от увеличаване на бежанската вълна, който съгласно него е с ниска възможност да се случи.

" Всъщност, огромният риск от това, което се случва, би трябвало да се вижда на фона на съветската хибридна експанзия против всички западно-европейски страни. Тя аргументи рецесия на всички места , противопоставяйки разнообразни общности вътре в европейските общества. " Хамас " сътвори нова линия на разделяне. Този път изправяйки огромни мюсюлмански общности, каквито има във Франция, Германия против другите елементи на западните общества и против държавните управления. Това крие риск да се разпалят огнища на принуждение, вълнения и терористични офанзиви, само че в по-големи мащаби ", изясни Костов.

Според него у нас определението " хибридна война " остава неизяснено.

" Тя е война за мозъците и сърцата на хората. Тя се води през смяна на техните усещания, през генериране на подправени вести. Целта ѝ е да насочи хората против базови полезности - като народна власт, като пазарна стопанска система. Като се назовава капитализма " корупция " да вземем за пример ", разясни той.

Според Костов съветската Пета колона в България сложи на върха на страната собствен сътрудник за въздействие.

" Тази Пета колона се пробва да овладява от ден на ден властови позиции в страната. Като споделям сътрудник за въздействие, имам поради президента Радев. Обработва се публичното мнение през усещането на хората, с цел да се основат у тях убеждения против европейското единение ", изясни той.

Относно втория тур на локалния избор, Костов означи, че това, което се случи с машинното гласоподаване, е некадърност на ГЕРБ да прочете или да се ориентира в тази доста комплицирана обстановка, в която се намираме.

" Техни хора сътвориха провокацията на ДАНС, по-късно сътвориха този ажиотаж в Председателския съвет на Народно събрание. След това се стигна до ЦИК, която взе решение с което наруши закона и ни лиши изборни права. Посегна се на декорацията на изборния развой у нас. Обработва се публичното мнение през усещането на хората, с цел да се сътвори у тях разбиране против европейското ни единение и всичките ни полезности. Това нещо ражда изтласкването на върха на страната на хора, които не им е там мястото ", счита някогашният министър председател.

Той прикани всички хора от демократичната общественост да гласоподават, тъй като " посегнаха на демокрацията и на нейната вътрешност, и стана групово ".

" Вижте какъв брой доста хора вземат участие в това нещо и в този смисъл намирам намирам рецесията за взела доста огромни мащаби в България. Затова би трябвало да се гласоподава ", уточни Иван Костов.

" Ние сме демократи, когато вършим сложни избори, а не лесни. Лесни всеки може да направи ", сподели още Иван Костов в апела си да хората да излязат и гласоподават в неделя,

Той призна, че за част от демократичната общественост явно изборът ще бъде сложен.

" За мен това, че би трябвало да отида да гласоподавам, е изрично. Не можем да избягаме в този сложен миг от личните си отговорности като жители ", добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР