По думите му интересите на по-малките страни не се вземат

...
По думите му интересите на по-малките страни не се вземат
Коментари Харесай

Румен Гечев: Отстъпката за литър гориво да бъде насочена към младите семейства

По думите му ползите на по-малките страни не се вземат поради в Еврозоната, в случай че не са мощни стопански

"Средствата за отстъпката за литър гориво е по-добре да бъде ориентирана към младите фамилии, тъй като мъчно ще се ръководи процеса на надзор. Напълно е допустимо в икономическа или бюджетна комисия да се наложат корекции на мярката ". Това съобщи Румен Гечев от Българска социалистическа партия за "Твоят ден " по.

По думите му дългото разискване на пакета от ограничения е обикновено, а обединението е комплицирана. "Българският народ по този начин подреди Народното събрание, тъй че никой да няма болшинство ". А по отношение на въвеждането на еврото Гечев счита, че срокът е нереалистичен, тъй като има рискове поради това, че българската стопанска система е с най-ниската конкурентноспособност и витален стандарт. "Това е клуб на мощно развити и високо конкурентни страни, по тази причина присъединението към Еврозоната крие опасности, а ползите на по-малките страни не се вземат поради, в случай че не са мощни стопански ", акцентира депутатът.

Според него реакцията по проблема с бежанците е била неверна. "Поизхвърлихме се с препоръчаните условия. Ние сме първата страна, която настанява бежанци в 5-звездни хотели. Българска социалистическа партия не желае оставката на Калина Константинова ", уточни той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР