По думите му има много следи, които насочват към нещо

...
По думите му има много следи, които насочват към нещо
Коментари Харесай

Убийците на Къро взели важна информация от касата му, намекна Демерджиев

По думите му има доста следи, " които насочват към нещо друго, което е доста забавно ". " Когато се прицелиш в избрани места в една къща и си решил да извършиш още нещо там... Да отвориш едни каси и да се вземе тяхното наличие... Не мога да приказвам допълнително елементи ", сподели Демерджиев, който посочи, че в къщата и в касата е имало доста полезности, които не липсват. " Може да става дума за нещо по-важно - документи и информация ", допусна някогашният вътрешен министър. 

" Очаквам органите за следствие да дадат отговор за какво тези хора, умъртвили четири индивида, са си разрешили да извършат и други дейности ", сподели той. По думите му има доста оперативна информация по случая, която се чака да стигне до жителите, а в случай че не стигне, той персонално щял да я опише в телевизионно студио.

" Дали има хора в България, които имат интерес от убийството, дали има такива, които имат интерес от осъществените дейности в къщата, за които стана дума, това следва да се обясни ", добави някогашният вътрешен министър. 

Той отхвърли да даде повече детайлности от следствените дейности, само че добави, че представители на полицията на ЮАР следва да дойдат в България. 

Накъде след министерския пост 

" Ролята ми на държавник ще продължи. Ще се боря на този терен. Докъде ще ме води това - ще забележим. Ситуацията дефинира дали публичната функционалност ще прерасне в политическа или не ", отговори някогашният длъжностен министър на въпроса дали се готви за политическа кариера. 

" Нека изчакаме събитията да се развият, да пристигна съответният миг и тогава ще можем да разясняваме непосредствено ", сподели той. 

През последните дни стана ясно, че част от служебните министри стават съветници на президента Румен Радев. В тази връзка той сподели, че в последните години поддържа систематични контакти с президента и неговата администрация. " Смятам и отсега нататък да е по този начин. Нямам предпочитание да заемам пост на този стадий ", добави Демерджиев. 

" Натрупах опит и считам да го употребявам за наличие в публичния живот. Ако се явя на избори, не знам дали ще са локални или различен тип, уповавам се хората да оценят дейностите ми, които са видели ", сподели още някогашният вътрешен министър. 

За идния митинг на Министерство на вътрешните работи  

Заплатите в системата на Министерство на вътрешните работи ще бъдат първото огромно предизвикателство пред новия вътрешен министър, счита Демерджиев. " Моите наблюдения са, че автоматизирано се повтарят едни бюджети. Няма по какъв начин хората да са стимулирани ", сподели той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР