По думите му, днес е дал обяснения в Софийската градска

...
По думите му, днес е дал обяснения в Софийската градска
Коментари Харесай

Иван Гешев: Зад атентата, целящ убийството ми, е възможно да стоят интереси на Русия

По думите му, през днешния ден е дал пояснения в Софийската градска прокуратура в хода на инспекция по сигнал, подаден от Борислав Сарафов против мен.

" Подозирам, че е правилно това, което ми се сподели, че вълната сигнали против мен от Сарафов, е оповестена в началото в медиите. Но това е единствено за сметка на морала на хората, които го вършат. Това, което ще кажа е продължение на обстановката, която Европейският парламент разказа като нападение върху върховенството на закона. Това е атентат против страната, против разделянето на управляващите и Конституцията ", добави Гешев. 

Той сподели още, че се надява това да е началото на края на тези, които българите назовават политически отпадък, превзета държава и олигархично-политическа мафия.

Главният прокурор ще изиска отказ на тези членове на Висшия правосъден съвет , които вземат участие в това " нападение против правосъдната власт ".

" Затова ще желая в четвъртък съвещанието да е закрито. Съдебната власт не би трябвало да се срами, а тези, които направиха всичко това. Те са тези, които българите назовават олигархия и мафия. Българската прокуратура с изключение на постоянна и единна, продължава да работи за българските жители. Има един плъх от 5000, не е учудващо. Навсякъде има черни овце. Въпреки политическия напън. Сигналите и инспекциите против мен срутват мита за всевластието на основния прокурор, както и че българската прокуратура пази някого. Факт е невижданото политическо сливане против прокуратурата. Това потвърждава, че си вършим работата. Длъжен съм да кажа истината, тъй като тя ще ни направи свободни ", безапелационен бе Иван Гешев, като добави, че той няма да разреши да бъде овладяна българската прокуратура.

Обвинител №1 съобщи, че една от версиите, които чува е, че зад атентата, целящ убийството му, е допустимо да стоят ползи на Руската федерация.

" Част от заканите против българския основен прокурор бяха отправени непосредствено от една съветска хакерска група. Може да е съвпадане, само че аз по този начин виждам хронологията на събитията ", посочи той.

Главният прокурор сподели още, че съгласно него част от заговора е така наречен закон " Зарков ".

" Както лицето Бойко Методиев Борисов го назова - " Крумови закони ". За всички адвокати е ясно, че е противоконституционен. Той ще бъде тестван от Конституционния съд. Този закон се вписва в този скрит план. Целта му не е икономическата и демографска рецесия, не битка с проведената престъпност, не злополуките и наркотрафика. Гордея се, че съм основен прокурор на България и до мен стоят сътрудниците ми, които си правят работата ", безапелационен бе Иван Гешев. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР