По думите му, ако Нинова допусне управление, в което участва

...
По думите му, ако Нинова допусне управление, в което участва
Коментари Харесай

Харалан Александров за кабинета: Корабът се лашка и е разнебитен, а екипажът е като шайка пирати

По думите му, в случай че Нинова допусне ръководство, в което взе участие да даде оръжие на Украйна, ще получи нула гласа на идващ избор. Обратно е при Демократична България - в случай че не се даде оръжие, те също могат да не вървят повече на избори.

Райчев е на мнение, че е по-сложно при РСМ.

„ Кабинетът се намира в кулминационна точка, която те няма да прескочат”, заключи социологът. Мнението му поддържа общественият антрополог Харалан Александров, който добави – „ Корабът като се изключи че се лашка и е раздрънкан вследствие на изчегъртването, администрацията е в отчайващо положение. Екипът се държи като тайфа пирати, които са завладяли кораба и са се сбили за плячката”.

Александров изясни всичко това идеологическа несъответственост и персонална злост. Друга причина са корпоративните ползи, които към този момент не се виждат.

„ Това е най-непрозрачното, с изключение на най-слабото ръководство. Има и ожесточаване на конфликтиоте межди вложителите, тъй като времето гио притиска и би трябвало да осребрят своята инвестиция. Това се вижда най-вече сред партията на Трифонов и ПП”, добави Александров.

Според Райчев въпросът с Българска народна банка ще бъде решен от ГЕРБ и Движение за права и свободи, като ръководещите „ канят лисицата в курника”.

„ Ситуацията в обединението е ясна - Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова ще мълчат най-вече, „ Демократична България” няма. На този декор Има Такъв Народ и Слави Трифонов е пред изригване и пред срутване. Какви рокади могат да предложат Петков и Василев, с цел да успокоят обстановката?”, сподели социологът и разясни, че няма да помогне. Според него лявото е в недостиг, тъй като Нинова не може към този момент да го обхване

Всички чакат да вземат гласовете на Българска социалистическа партия като най-облагодетелствани ще са Стефан Янев и „ Възраждане”.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР