По доста интересен начин започна сблъсъкът от тежка категория между

...
По доста интересен начин започна сблъсъкът от тежка категория между
Коментари Харесай

Фандъкова и Манолова се захапаха жестоко в ефира на Калан 3

По много забавен метод стартира конфликтът от тежка категория сред кандидатките за кмет на София Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. Бившият омбудсман направи много забавно предложение към настоящия столичен градоначалник.

Малко по-късно Беновска разсмя Фандъкова с въпрос за шефа на Българска социалистическа партия в София, а Манолова пък се обърна към водещата с думите " Не се разсейвайте ". Част от дебата разреши на двете дами да си зададат взаимно въпроси, съобщи Блиц.

" Кое от програмата на Българска социалистическа партия няма да извършите? ", попита Фандъкова. " Нямам ангажимент да извършвам програмата на нито една партия, а единствено желанията на жителите. Мога да ви кажа какво ще извърша от програмата на Българска социалистическа партия, а именно как да направя по този начин, че всяко дете да има детска градина и ясла. Това е положително предложение ", отвърна Манолова.

На собствен ред някогашният омбудсман реши да отвърна настоящия кмет на София с въпрос, обвързван с премиера Бойко Борисов, който преди време сподели, че за първи път Фандъкова сама ще може да подреди партийните листи: " Кой до момента ги реди и не решавахте ли сама? Кой ръководи подмолно София? ". " Вие сте отличен политик с дълъг отпи. Знаете по какъв начин се подреждат партийните листи. Тук сензация няма! ", безапелационна бе Фандъкова. " Всичко наподобява на свирен мач ", продължи Манолова, а Фандъкова непосредствено я предизвика: " Кажете кой е индивидът, за който толкоз твърдите, че ръководи скрито София? ". " Вашият ръководител несъмнено! Той дефинира какво се случва в София ", сподели Манолова, което предизвика само смях от страна на настоящия кмет на София. " Не мисля, че изборите за кмет на столицата ще повлияят на живота на кабинета " Борисов " 3. Не употребявам операции, неистини и внушения - хората ме познават. Да, аз имам ясна политическа принадлежност, само че аплайвам с ясна позиция на претендент за София ", отвърна Фандъкова.

Водещата Беновска реши да жегне и двете с въпроси за водача на ГЕРБ.

" Кой е за вас Бойко Борисов като персона " - бе питането й към Фандъкова, която призна, че: " Имаме явен профил и отговорности между тях. Абсолютно транспарантни и ясни връзки има посред ни ".

" Кой е за вас Борисов като министър председател на България " - бе питането на Беновска към Манолова, която сподели: " Борисов не ми е шеф, наставник или човек, който да диктува моите решения. Имала съм работни връзки с него, само че от година насам се няма връзка посред ни ". " Не бе боря против Корнелия Нинова и не желая лидерското място в Българска социалистическа партия ", добави Манолова. Дебатът сред двете може да гледате НА ЖИВО ТУК!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР