По досъдебно производство на Районна прокуратура–Пловдив е осъден Ц.П., на

...
По досъдебно производство на Районна прокуратура–Пловдив е осъден Ц.П., на
Коментари Харесай

3 години затвор за мъжа, счупил ребрата на приятелката си след побой

По досъдебно произвеждане на Районна прокуратура–Пловдив е наказан Ц.П., на 44 година Той е приет за отговорен за това, че на 18.05.2021 година, в гр. Пловдив, при изискванията на рисков рецидив, е предизвикал междинна телесна щета на 51-годишната М.В., изразяваща се в строшаване на 6 ребра, което довело до причиняване на трайно затрудняване придвижването на тялото. Престъплението е квалифицирано по чл.131а пр.2 вр. чл.129 ал.2 вр. ал.1, вр. член 29, ал.1, писмен знак " А “ и писмен знак " Б “ от  Наказателния кодекс.

На Ц.П. е наложено наказване от 3 години отнемане от независимост при първичен " непоколебим “ режим по съглашение, утвърдено от Районен съд - Пловдив. Той е признал виновността си.

По делото е открито, че Ц.П. и М.В. живеели на съпружеска начала. На 18 май 2021 година сред тях зародил скандал след приложимост на алкохол. Ц.П. нанесъл голям брой удари по тялото на приятелката си, която по-късно е била настанена в болница за лекуване.

Определението на Районен съд - Пловдив е дефинитивно.

Спрямо Ц.П. е импортиран и обвинителен акт в Окръжен съд–Пловдив за това, че в съучастничество като причинители с К.С., на 45 година, на 07.07.2021 година в гр. Пловдив, съзнателно умъртвили другиго - Л. Ж., на 55 година – закононарушение по чл.115, вр. чл.20, ал.2, вр. ал.1 от Наказателния кодекс.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР