По-добрият вариант за БСП е да не подкрепя кабинета на

...
По-добрият вариант за БСП е да не подкрепя кабинета на
Коментари Харесай

Антон Кутев: По-добрият вариант за БСП е да не подкрепя кабинета на ИТН

По-добрият вид за Българска социалистическа партия е да не поддържа кабинета на Има Такъв Народ! И не са ми пуснали sms от президентството, с цел да го кажа това. Това е персоналното ми мнение. Това съобщи представителят на служебния кабинет Антон Кутев в предаването.

" Ситуацията в комплицирана и е добре да имаме държавно управление, само че не непременно. Предложеният състав на Министерски съвет, дружно с нежеланието на Има Такъв Народ за документално съглашение, задава неяснотои и приказва за неустойчивост. Кое подсигурява, че политиките на Българска социалистическа партия ще бъдат изпълнени? На почтена дума ли да имаме вяра?!? Това, което написа в декларацията на Има Такъв Народ, няма нищо общо с целите ма Българска социалистическа партия ", добави той.
 Корнелия Нинова: Ако не проявим разсъдък, ще върнем Борисов Корнелия Нинова: Ако не проявим разсъдък, ще върнем Борисов
" И през днешния ден не престават престрелките сред представители на разнообразни партии и внушения за всевъзможни сделки. Всеки е против всеки. Прави ли...

" Смятам, че допустимо най-скоро би трябвало да се свика Конгрес на Българска социалистическа партия и Нинова да подаде оставката си! Може по-късно да бъде избрана отново, само че този акт е редно да бъде изработен. Колкото до активността на служебното държавно управление, то извърши главната си активност. Нещо повече- съумя да разкрие редица нарушавания, да разбие доста корупционни схеми, както и да ограничи купения избор ", акцентира Кутев, по Он Ер. 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР