По-добре за нас е да остане служебното правителство, защото така

...
По-добре за нас е да остане служебното правителство, защото така
Коментари Харесай

Тома Биков: За нас е по-добре да остане служебното правителство

По-добре за нас е да остане служебното държавно управление, тъй като по този начин ще има избори 2 в 1 наесен. Слави е предвидим. Това, което прави през днешния ден, го е правил 30 години. Основен конкурент за нас са хаосът и безотговорността, чиито патрон е Румен Радев. Предстои всички да платим цената за удоволствието, че той ни е президент. Цената ще бъде доста висока за българските жители, тъй като предстоят големи провокации. Хвърлени сме в безспорна неопределеност. Това съобщи пред Българска национална телевизия Тома Биков, зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

" Скоро ще забележим какви ще са резултатите на служебното държавно управление, тъй като до момента имаше единствено красиви думи. То ще носи отговорност за дезорганизацията на опазването на здравето, провалената имунизация, тоталното почистване на управленията на най-хубавите лечебни заведения в България, за разпускането на националния действен щаб ", сподели още Биков.

" Ако държавно управление не бъде определено и идем на нови предварителни парламентарни избори, това значи да нямаме бюджет за 2022 година, да нямаме парламент по време на здравна рецесия, да няма кой да одобри един закон ", сподели още той.

Биков репликира икономическия министър Кирил Петков по тематиката за ББР и сподели, че служебното държавно управление желае да реформира структури, които са работещи.

" Резултатът от дейностите на господин Петков ще бъдат забележими след 6-7 месеца. Сега това държавно управление на процедура ръководи процеси, които са почнали преди година ", сподели Биков.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР