По-добре не се опитвайте да ги успокоявате и изчакайте бурята

...
По-добре не се опитвайте да ги успокоявате и изчакайте бурята
Коментари Харесай

Зодиите, които да избягвате, когато са ядосани

По-добре не се опитвайте да ги успокоявате и изчакайте бурята да премине

Всички познаваме хора, които могат да изпаднат в дива гняв и е по-добре да не сте към тях, когато са ядосани. Обикновено те елементарно изпускат нервите си и са способни да избухнат единствено след лека забележка, засегнатост, постъпка или неистина. По-добре не се опитвайте да ги успокоявате и изчакайте бурята да премине. В това положение не могат да мислят трезво и шансът да влезете в изострен спор е доста огромен. Всяка зодия показва гнева си по друг метод. Например мъчно ще забележите Дева, която сипе огън и жупел, до момента в който при Скорпиона това е нормална панорама. Затова ви съветваме да внимавате със следните зодии, когато са изнервени.

1. Телец

Представителите на тази зодия са инатливи характери, които в никакъв случай не признават грешките си и не престават да упорстват, даже, когато бъркат. При тях ядът постоянно е с справедлива причина и рядко ще ги видите да избухнат за нещо дребно. Възможно е да покачат звук, когато са разочаровани, само че им е належащо малко време,  с цел да охладят пристрастеностите си. Фитилът им е пай и не устоя доста, когато някой ги нервира и навлиза в персоналното им пространство, без да бъде поканен там!

2. Лъв

Лъвът е преобладаващ знак, който е извънредно трагичен и ядоса ли се, то няма мощ, която да го накара да отстъпи от своето и да огледа над нещата от различен ъгъл. Те не признават грешката си и постоянно употребяват обиди, с цел да поддържат тезата си или да изразят по-категорично своята неприязъм към някого. Често преиграват с гнева си, с цел да вземат боязън на своя конкурент, само че не са малко и моменти, в които са гневни без причина. Рядко се извиняват първи и то, с цел да го създадат значи са сбъркали доста съществено или индивида, с който са се карали им е извънредно значим за тях.

3. Скорпион

Тяхната самонадеяност, че в никакъв случай не бъркат постоянно ги води към улици без излаз. Те обичат постоянно да са прави и последната дума да е тяхна. Думата амнистия отсъства в речника им и за сметка на това са доста злопаметни. Способни са да си отмъстят за нещо, което им се е случило в детските години, само че към момента им тежи. В яда си са способни да създадат и кажат неща, за които ще съжаляват и почтено казано не мислят. Те имат една-единствена цел, когато са в такова положение - да наранят съперника си!

4. Стрелец

Честно казано мъчно могат да бъдат изкарани отвън нерви, само че в редките случаи, когато това стане - трансформират се в непредвиден изверг, който сипе обиди като автомат Калашников. Нямат цепка на устата и и могат да ви съсипят единствено с думи. За благополучие гневът им минава бързо и умеят да простят. Чувството за виновност пък ги кара да се извинят, в случай че са обидили някого и не го вършат единствено с цел да отбият номера!

5. Козирог

Те имат спокоен и студен разсъдък, само че като всеки човек им се случва да си изтърван нервите. Вероятно не сте привикнали да ги виждате в сходна светлина и ще ви се сторят леко комични в тази роля. Гневът ги превзема и постоянно си го изкарват на най-невинния, защото им е най-близката цел. Въпреки това няма да признаят виновността си и ще трансферират виновността за разногласието в събеседника си.

източник: actualno.com

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР