По-добре не правете бизнес от 7-и до 31 юли, защото

...
По-добре не правете бизнес от 7-и до 31 юли, защото
Коментари Харесай

Алена обясни за идващия ретрограден Меркурий и предупреди: Не правете това до 2 август

По-добре не правете бизнес от 7-и до 31 юли, тъй като тогава Меркурий е назадничав, сподели астроложката Алена по БТВ.

През това време предприемачите могат да вършат дълбинни разбори, да се отдават на размисъл, да водят диалози за бъдещите си покупко-продажби и действия с евентуални сътрудници, само че не би трябвало да подписват никакви контракти. Сделки се подписват от 2-ри август! Подписи и притискане на ръцете също би трябвало да са от тази дата нататък.

Това е времето, в което всеки може да направи равносметка за нещата, които прави, и грешките, които позволява. Защото, става известно, приетите неточности през ретроградния Меркурий могат да предпазят индивида през идващия комплициран астрологичен интервал.

Колкото дни е ретроградният Меркурий, толкоз години минават под въздействието на грешките, позволени при него. Но пък всеки идващ Меркурий дава опция за корекция.

Сегашният назадничав Меркурий е по-кратък, само че пък е съпроводен и от въздействието на Марс. При такава композиция са вероятни юмручните боеве сред хората. Не толкоз безусловно казано, това значи, че могат да зародят битови скандал и разправии. И въпреки всичко най-голяма остава заплахата за бизнеса, тъй че огромни покупко-продажби – не!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР