По-добре не планирайте нищо за тези дни! Астролози определиха пет неблагоприятни

...
По-добре не планирайте нищо за тези дни!
Астролози определиха пет неблагоприятни
Коментари Харесай

5-те най-опасни дни на декември – според лунния календар

По-добре не планирайте нищо за тези дни!

Астролози дефинираха пет неподходящи дати през декември, когато не би трябвало да планирате значими неща:

8 декември – Пълнолуние в Близнаци

Пълнолунието на 8 декември ще накара хората да са предубедени и ще им постави розови очила. В този ден е значимо да не се поддавате на изкушенията и да мислите трезво. Колкото повече сте очаровани през днешния ден, толкоз повече ще ви боли да от следващи разочарования. Рискът от машинация от мошеници или завистливи познати се усилва.

12 декември – Намаляваща Луна в Лъв

На този ден хората са привлечени от творчеството, заниманията и общуването. Това е превъзходен ден за отмора, само че е неподходящ за работа и финансови покупко-продажби. На този ден хората стават небрежни и несериозни. Не бива да сключвате покупко-продажби, да вършиме скъпи покупки и да подписвате контракти. Освен това на тази дата хората губят главата си от ласкателства, тъй че не се ласкайте от похвали.

22 декември – Намаляваща Луна в Телец

Датата е неподходяща за всевъзможни любовни връзки. На тази дата не би трябвало да признавате любовта си, да вършиме срещи и да планирате женитба. 22 декември в лунния цикъл е 29-ият лунен ден, който е обвързван с понижаване на имунитета и общия тонус на организма. Увеличава се вероятността от разнообразни болести и пострадвания, както и депресивни положения. Посветете деня на отмора и прогонете неприятните мисли.

29 декември – стартира ретроградният Меркурий

29 декември е първият ден от ретроградния Меркурий, който ще продължи до 18 януари. Този ден ще лишава силата от хората и ще ги лишава от мощ. Мнозина от нас ще станат летаргични и апатични, ще изгубят мотивация. Затова си коства да имате време да реализирате проекти си за месеца преди тази дата. Възможни са душевни терзания и нерешителност в себе си.

© 2022


© 2022

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР