„По-добре е да се подкрепяме, а не да се ревнуваме“,

...
„По-добре е да се подкрепяме, а не да се ревнуваме“,
Коментари Харесай

Каракачанов за концепцията му за циганите: Стига се правихме на луди

„ По-добре е да се поддържаме, а не да се ревнуваме “, разяснява в утринния блок на Нова телевизия вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов по отношение на позицията на НФСБ за публикуваната от него идея за ромския етнос.

„ Аз изрично съм срещу това България в 2025 година да наподобява по метод, при който да има едни хора, които могат единствено да вършат деца. Не е въпросът кои дами са плодовити и кои не. Не можеш да правиш деца и да ги хвърляш на улицата. В Плевен да вземем за пример центърът е цялостен в образователно време с едни ей такива дечурлига, които просят пари. За благополучие още не са по родилните домове. И като ги попиташ за какво не са на учебно заведение, те ти се смеят и бягат. И след това българите ги било боязън да вършат деца “, съобщи Каракачанов.

Министърът изясни какво е заложено в неговата идея – наложително обучение за безусловно всички, добавки за фамилии с две- три деца. „ Какво е това да имаш 8 – 9 деца? Не можеш да ми се хвалиш, че си плодороден и да ги захвърляш тези деца по домове и улици “, съобщи той.

На въпрос по какъв начин ще се заплащат случаи, които не са незабавни, а индивидът е незает, Красимир Каракачанов отговори, че има публично потребен труд. „ Не може някой да се напие в махалата, да му стане неприятно, да викаш Спешна помощ и след това да биеш медиците “, изясни той.



„ 20 години се приказва за интеграция. Милиарди се изхарчиха. Защо би трябвало да лицемерничим и да се вършим на луди? “, попита министърът.

„ Ако аз и господин Виктор Николаев си вземем по едно 12-годишно момиченце и то роди от нас, ще влезем в пандиза. Но другояче други не влизат. Не може да има две Българии “, безапелационен е Красимир Каракачанов. "Като си толкоз угрижен за гетото, не може да ми се върви с рокли и чанти за по 2000 лева и от София от офисчето и на компютърчето да си прибираме хонорарчето ", заключи министърът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР