По-добре е да има някакво правителство, отколкото никакво, а това

...
По-добре е да има някакво правителство, отколкото никакво, а това
Коментари Харесай

Николай Василев: Не съм напускал НДСВ, дори Трифонов не е искал да напусна

" По-добре е да има някакво държавно управление, в сравнение с никакво, а това въобще не е неприятно и може да си извърши главните задания. Не оприличавам, че това е държавно управление на Национална движение „Симеон Втори" ", съобщи пред Българска национална телевизия Николай Василев, някогашен вицепремиер и министър на стопанската система.

Николай Василев разгласи, че в никакъв случай не е напускал Национална движение „Симеон Втори" и е сюрпризиран от декларираното през вчерашния ден от проф. Герджиков решение Национална движение „Симеон Втори" да се върне в политиката. „ Когато Национална движение „Симеон Втори" управляваше имаше страхотни фрагменти и това бяха едни от най-хубавите години за България. Аз не съм напускал Национална движение „Симеон Втори" в никакъв случай. Дори Слави Трифонов не е желал от мен да напусна партията, когато ме предложи за министър “, сподели още.

Василев дефинира хората в проектокабинета „ Габровски “ като прилични. „ Има партии, които са недоволни от всичко и постоянно ще са срещу, каквото и да се предложи. Бих се радвал като жител да имаме държавно управление “.

По думите му за еврото се приказва повече политически, а не експертно. Николай Василев изрази подозрение, че България ще стане член на еврозоната януари 2024 година.

„ В България е нямало държавно управление, което да е вярвало, че би трябвало да влезем в Еврозоната и да направи обществена акция, с цел да осведоми хората “, разяснява той.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР