По-добре беше, че мъжът мина през НСО с банкноти, отколкото

...
По-добре беше, че мъжът мина през НСО с банкноти, отколкото
Коментари Харесай

По-добре беше, че мъжът мина през НСО с банкноти, отколкото с пистолет

По-добре беше, че мъжът мина през НСО с банкноти, в сравнение с с револвер . Това сподели основният прокурор Иван Гешев по време на чуването си в Правна комисия и след случая, в който бе замерен с банкноти от 500 евро от чужд мъж с маска.
" Ще стартира с това, че всяко неприятно има нещо хубаво. По-добре беше по този метод, в сравнение с с револвер да мине през НСО.
 Мъж с маска на правна комисия пита Гешев за Осемте джуджета, Божков и КТБ Мъж с маска на правна комисия пита Гешев за " Осемте джуджета ", Божков и КТБ
Неудобни въпроси по време на чуване в Народното събрание на Иван Гешев зададе незнаен мъж с маска. Те касаеха разкритията на Антикорупц...
Трябва да се възприемат позитивно и някакви други такива процеси, още повече като участник в проведена незаконна група за поръчково ликвидиране. В последна сметка се случи нещо забавно и хубаво. Можеше да е много по-лошо ", разяснява още основният прокурор Иван Гешев.
Припомняме, че в Народното събрание на Иван Гешев зададе незнаен мъж с маска. Те касаеха разкритията на Антикорупционния фонд към " Осемте джуджета ", следствието към банкрута на КТБ, както и дължимите пари към страната от обвинения предприемач Васил Божков - съгласно версията на обвиняването.
Първоначално мъжът беше седнал директно зад основния прокурор Иван Гешев и държеше пачка с банкноти. Впоследствие основният прокурор направи коментар по тематиката. " Разбрах, че някакъв господин размахва някакви евро зад мен.
Да ги остави на масата, с цел да не се измори да хване мускулна тресчица ", сподели още Гешев. След тези му думи мъжът го замери с банкнотите. Намесиха се чиновници на НСО и те изведоха задаващия въпросите.
 Прокуратурата смята, че подполковник от НСО е главната фигура в поръчково ликвидиране Прокуратурата смята, че подполковник от НСО е главната фигура в поръчково ликвидиране
Действащ подполковник от НСО е главната фигура в поръчковото ликвидиране на Станка Марангозова. Тя беше открита убита на 10 октомвр...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР