По делото за катастрофата на бул. Черни връх“ са разпитани

...
По делото за катастрофата на бул. Черни връх“ са разпитани
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Десетки служители на МВР са разпитани в разследването срещу Семерджиев

По делото за злополуката на бул. „ Черни връх “ са разпитани десетки чиновници на Министерство на вътрешните работи. Никой не е признал, че има връзки с Георги Семерджиев. Това сподели в „ Тази заран “ по bTV зам.-председателят на Националната следствена работа Ясен Тодоров.

„ Досъдебното произвеждане за злополуката на бул. „ Черни връх “ е на финалната си фаза и ще завърши до две седмици “, уточни той и посочи, че е мъчно доказването на „ полицейски чадър “ над обвинения.

По-рано от Министерството на вътрешните работи оповестиха, че Георги Семерджиев се е употребил с протекцията на чиновници на реда, а след злополуката още веднъж униформени са му оказали помощ.

Прокуратурата и следствието не могат да работят сами. Могат да работят единствено в случай че си взаимодействат с Министерство на вътрешните работи и ДАНС, акцентира Ясен Тодоров.

„ За да се кара след приложимост на опиати, някой би трябвало да ги популяризира. Аз ви споделих, че ще има взрив на престъпността след закриването на Специализираната прокуратура. Явно по линията в битката против разпространяването на опиати Министерство на вътрешните работи не се оправя. Отказа да работи с прокуратурата “.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР