По делото срещу Борисов, Горанов и Арнаудова аз съм защитен

...
По делото срещу Борисов, Горанов и Арнаудова аз съм защитен
Коментари Харесай

НА ЖИВО Васил Божков: По делото на Борисов, Горанов и Арнаудова съм защитен свидетел

„ По делото против Борисов, Горанов и Арнаудова аз съм предпазен очевидец, не съм получавал оферти. Аз съм. Давах показания 4 часа “, сподели Васил Божков на конференция.

" Спекулацията с моето връщане е операция на прокуратурата. Те получиха регулярното писмо за моето прибиране. Арабският термин е ектрадиране. Прибирането ми беше осуетено от Интерпол, след това потегли дело в Дубай, прибрах се непринудено самичък, без екстрадиция. Подписах декларация, връщам се по лична воля и отговорност ", уточни той.

По думите му връщането му няма нищо общо със промяната на основния прокурор Иван Гешев.

„ Държавата се ръководи от мафията, а отпред на нея е Бойко Борисов. Знаем по какъв начин работи мафията – който не е комфортен бива отхвърлен. Животът на мен и моите близки е мощно заплашен сега “. сподели Божков.

" Почти не познавах Алексей Петров, тъй че за какво се е случило това не мога да кажа ", акцентира той.

" С моята политическа притая „ Българско лято “ няма да учудваме в локалните избори. В България има едно голямо безмълвно болшинство – 60%, които не излизат да гласоподават. Борисов им проми мозъците, че нищо не зависи от тях. Ще се обърнем към тези хора и ще разчитаме на тяхната поддържа. Българинът би трябвало да знае, че всичко е в неговите ръце ", безапелационен бе Божков. 

" Политическа партия мога да ги отъждествя като комсомолската организация на ГЕРБ, ние сме срещу статуквото, а Борисов и Делян Пеевски са статуквото " Ю, изясни още Божков.
https://www.facebook.com/VassilKrumovBojkov/videos/715003317110982
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР