По делото бяха осъдени и Михаил Янков - на 15

...
По делото бяха осъдени и Михаил Янков - на 15
Коментари Харесай

Още Един Знаков Наркотрафикант Напира За Предсрочно Освобождаване От Затвора!

По делото бяха наказани и Михаил Янков - на 15 години затвор и 200 000 лв. глоба; Стойко Дойчев - на 10 години затвор и 100 000 лв. глоба; Николай Писков - на 10 години затвор и 100 000 лв. санкция. Всички те са били упрекнати за присъединяване в незаконна група за трафик на опиати.

Според обвиняването от 15 октомври до 29 декември 2007 година всички те са взели участие в проведена незаконна група, ръководена и основана от Будимир Куйович за трафик на опиати.

Куйович бе арестуван на 30 декември 2007 година Тогава чиновници на Групово дело " Борба с проведената престъпност " проведоха спецакция, при която беше арестуван сърбинът и българските жители за трафик на близо 60 кг хероин.

След задържането на четиримата в края на декември 2007 година в Министерство на вътрешните работи се развихри скандал, който докара до оставката на тогавашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Илия Илиев. Арестуван беше и зам.-директорът на ГДБОП Иван Иванов.

По случая " Куйович " беше основана в Народното събрание краткотрайна анкетна комисия. Резултатът от нейния отчет е, че във връзка с Будимир Куйович не е упражнявано застъпничество от управлението на Министерство на вътрешните работи.

Комисията трябваше да обясни дали Будимир Куйович, екстрадиран със заповед от шефа на ГДБОП-МВР, е траял да обитава в страната, като е получил документ за идентичност от МВР-Разград.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР