По-дефанзивна игра и най-вече тактическо надиграване се очаква на днешния

...
По-дефанзивна игра и най-вече тактическо надиграване се очаква на днешния
Коментари Харесай

"Левски" и "Ружомберок" първо ще се пазят от голове

По-дефанзивна игра и най-много тактическо надиграване се чака на днешния мач " Ружомберок " - " Левски ". Това пролича и от изявленията преди мача. Първият дуел от I квалификационен кръг за Лига Европа е довечера от 19.30 ч. наше време и ще се предава директно по " Диема спорт ".

Треньорът на " Левски " Петър Хубчев по принцип залага първо на сигурна игра в отбрана и повече единоборства. Такива очевидно са и напътствията против " Ружомберок ". " На първо място би трябвало да се вложим на 100% и да спазим тактическата дисциплинираност, която желае треньорът ", разяснява халфът Мартин Райнов на тръгване. Той въпреки всичко вметна, че от играчите се желае и да вкарат гол, с който да си улеснят реванша на 18 юли.

Не по-различна е настройката и при противника. Помощник-треньорът на " Ружомберок "  Марек Сапара сподели: " Целта в семейството ни е да не допуснем гол. Ще се опитаме и да нападаме, само че би трябвало да си свършим съвършено работата в отбрана и да приключим " на нула ".

Словаците обаче си вършат и сметки за реванша, където головете на непознат терен били по-ценни.

" Левски " ще излезе в мача без контузените Николай Михайлов, Дени Алар и Холмар Ейолфсон, а Станислав Костов е осъден.

Полицията в Ружомберок пък предприе ограничения против " синята " агитка и обезпечи спомагателна защита из града. Отделно към стадиона всички магазини и заведения ще бъдат затворени, а в центъра също част от питейните заведения ще бъдат затворени.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР