По дарителската сметка за пострадалите перничани при катастрофата край ловешкото

...
По дарителската сметка за пострадалите перничани при катастрофата край ловешкото
Коментари Харесай

22 629 лв. са постъпили по дарителската сметка за пострадалите при катастрофата край с. Микре

По дарителската сметка за потърпевшите перничани при злополуката край ловешкото село Микре до края на предходната година са постъпили 22 629 лева

Това заяви Наталия Минева - шеф на Секретариата на Областния съвет на БЧК-Перник. Акцията по набиране на средства продължава. Парите в сметката ще се разпределят от комисия, формирана от представители на Министерство на здравеопазването, БЧК и община Перник, според от потребността от лекуване и рехабилитация на всеки потърпевш. Десет от потърпевшите при злополуката към момента са неподвижни поради тежките контузии и са приковани на легло, заяви Соня Захариева - ръководител на териториалната организация на Съюза на слепите в Перник, представена от Българска телеграфна агенция.

На 17 ноември рейс, в който са пътували 25 души - членове на териториалната организация на Съюза на слепите в Перник и техни придружители, претърпя тежък пътнотранспортен случай. Тогава починаха девет души, като измежду жертвите бе и водачът. По-късно в столична болница умря още една жена. Хората са се прибирали от изнесено образование в Дряново, проведено от Центъра за обществена рехабилитация и интеграция в Перник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР