По данни на украински медии, президентът на Украйна си е

...
По данни на украински медии, президентът на Украйна си е
Коментари Харесай

Разкриха тайния профил във Фейсбук на Петро Порошенко: Бой, алкохол, яки мацки и върли политици

По данни на украински медии, президентът на Украйна си е направил всекидневен профил във Facebook, с цел да си поддържа връзка с другари, а също и да пази тайно с мненията от акаунта настоящата власт в Киев. Украинският публицист Александър Дубинский съобщи, че е намерил тайния профил на Петро Порошенко в обществената мрежа.

За профилна фотография президентът на Украйна, кръстил акаунта си Peter Lions, си е поставил детския персонаж Питър Пан.


След разкритията на журналиста профилът бе неотложно закрит, само че към момента можеше да се види какво е " лайквал " потребителят. Най-много лайкове въпросният профил е сложил на разнообразни музикални реализатори, измежду които Джамала, Ани Лорак, Кристина Агилера, Риана, Елтън Джон, Кристина Орбакайте, Ирина Алегрова.
 Скриншот издания

Също по този начин Peter Lions се е интересувал от страници като " Най-добрите улични боеве ", " Водка Absolut ", " Юлестоп ", " Против Ляшко " и " Мисс Украина ".
Сред политиците изключително внимание във тип на лайкове са получили Доналд Тръмп, Еманюел Макрон, Реджеп Ердоган, а също и някогашният министър председател на Украйна Николай Азаров и ръководителят на съветското държавно управление Дмитрий Медведев.
Освен това, основателят на " тайния акаунт " на Петро Порошенко е бил видян да се включва в полемики, в които е защитавал президента на Украйна.
 Порошенко вступается в комментах за ПорошенкоСкриншот издания

Отбелязва се, че хипотетичният Петро Порошенко е харесал единствено една книга - " Как Украйна да се трансформира в страна с пазарна стопанска система и народна власт ". А през декември 2007 година той е харесал постът на " Комсомолска истина " " Защо непотребните килограми не пречат на звездите на операта ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР