По данни на неделното издание на британския ежедневник "Индипендънт" броят

...
По данни на неделното издание на британския ежедневник "Индипендънт" броят
Коментари Харесай

Лондон за пръв път задмина Ню Йорк по брой на убийствата

По данни на неделното издание на английския всекидневник "Индипендънт " броят на убийствата в столицата на страната внезапно е повишен. През февруари в Лондон са били осъществени 15 убийства, а в Ню Йорк - 14. По този тъмен индикатор английската столица е задминала най-многолюдния град в Съединени американски щати и през март - с 22 против 21 убийства.

Последното тежко закононарушение в Лондон е убийството на 36-годишна жена в събота. Това е 30-ият човек, погубен с нож в английската столица от началото на годината. Броят на закононарушенията в Англия и Уелс, осъществени с хладни оръжия, е на най-високото си ниво от 2011 година, като предходната е повишен с цели 12 на 100.

Лондон и Ню Йорк са съпоставими по брой на жителите, в случай че се вземе поради популацията в административните граници на градовете - надлежно 8,8 и 8,6 милиона души. Ако обаче се броят и предградията, в американския град живеят много повече хора, показва ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Лондон по традиция е считан за доста по-безопасен от Ню Йорк . Миналата година убийствата в Града на Темза са били повече от два пъти по-малко, в сравнение с в Голямата ябълка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР