По COVID мерките стигнахме дотам, че очевидно България навлиза в

...
По COVID мерките стигнахме дотам, че очевидно България навлиза в
Коментари Харесай

Христо Иванов след КСНС: Ще участваме сериозно в дискусията по бюджета

" По Коронавирус ограниченията стигнахме до такава степен, че явно България навлиза в нова вълна и би трябвало да се вземат ограничения, които да са допустимо най-ефективни и щадящи за всички. " Демократична България държи да се поддържат всички на първа линия ". Това разяснява след КСНС съпредседателят на партията Христо Иванов.

Той разяснява и връчването на третия мандат. " Ако го вземат Българска социалистическа партия и предложат служебния кабинет за постоянен – " Демократична България " осъзнава, че страната има потребност от ръководство и възможностите за това са към третия мандат ", уточни Иванов и добави: " Без " ИТН " не може да се води диалог за държавно управление с третия мандат. За нас е невероятно да участваме в държавно управление, подкрепено от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Призивът ни е за договаряния преди този момент ".

Съпредседателят на " Демократична България " подчета, че политическата групировка ще взе участие съществено в полемиката по всеки детайл от по този начин оферти бюджет. " Той е конструиран в очакване на средства от Плана за възобновяване и развиване. Неясна е вероятността за влизане в деяние на този проект. Европейска комисия чака това да се случи при постоянно държавно управление ", съобщи Иванов, като акцентира, че щер би трябвало да се търсят други способи да се обезпечи на страната финансова предсказуемост и непоклатимост.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР