По чудо останал жив. След нападението Ечев бил обявен за

...
По чудо останал жив. След нападението Ечев бил обявен за
Коментари Харесай

Мвр Крие! Подсъдим За Убийство Изчезна! Въоръжен Е, А Се Е Заканил Да Ликвидира Всички Свидетели!

По знамение останал жив. След нападението Ечев бил разгласен за общодържавно търсене. В същото време от полицията не популяризирали фотографията му, нито пък предизвестили хората да се пазят. В неделя деца инцидентно засекли Любомир да обикаля гората с пушка. Казал им, че ще се съобщи, когато ликвидира всички очевидци по делото. Изброил ги поименно-Калин, Пепи Тасев и Таня.

В момента цялото село е настръхнало от смут. Преди ден жандармерия почнала да обикаля региона. Засега униформените удрят на камък, тъй като от подсъдимия няма и диря. Вчера застрашените са били няколко часа под полицейска защита. Днес към този момент никой не ги пази. „ Не мога повече да си мълча. Виждам, че няма кой да подсигурява, че няма да ме убият. Имам чувството, че и служителите на реда ги е боязън от Любо. Не бива да го подценяват. Той е доста злопаметен и прозорлив, мисли с няколко хода напред. Махнах се от селото, тъй като може да ме издебне от някъде и да ме нападне. Полицаите ми споделят: „ Оглеждай се “. Това е полуда. Какво ще направя сама, в случай че излезе с пушката отсреща ми. Безпомощна се усещам. Затова се обръщам към медиите “, призна пред Фрог свидетелката Таня Златкова.

Жената признава, че в никакъв случай не се е чувствала толкоз уплашена в живота си. Знае се, че нарушителят е въоръжен. Срещу него има друго дело за владеене на нелегално оръжие. Откритите в тях револвери били преправени от газови в бойни.

Припомняме ви, че Любомир Ечев умъртви татко си, като го посече 13 пъти със секач за бетон в Живково през ноември 2016 година. Четири експертизи потвърдили, че той е вменяем и може да носи отговорност за действията си. След убийството, мъжът първо опитал да скрие натрупа и да избяга, само че след залавянето направил признания. През март 2017 година софийския апелативен съд решил да промени мярката му в по-лека, като го пусне под домакински арест. Малко по-късно почнала поредност от вербални и писмени закани против очевидците. Ечев споделил, че ще ги „ очисти “. Многобройните сигнали до прокуратурата, обаче завършили с „ няма данни за закононарушение “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР