По чудо двете деца, които са били в откраднатата от

...
По чудо двете деца, които са били в откраднатата от
Коментари Харесай

Мъжът, откраднал кола с децата на собственика вътре, преди време задигнал патрулка

По знамение двете деца, които са били в откраднатата от психологично болен мъж кола в Дупница, са невредими и са в положително положение. Това сподели шефа на Областната дирекция на полицията в Кюстендил ст. комисар Светослав Григоров пред БНР.

Извършителят е арестуван, импровизирано се разяснява, че преди време е откраднал и полицейска патрулка.

Дръзкото закононарушение станало към 12.00 часа в центъра на Дупница. Майката на двете деца влезнала в аптека, с цел да купи медикаменти, оставила обаче автомобила с работещ мотор и незаключен. 

39-годишният мъж се качил и подкарал по една от най-натоварените улици в града към кв. " Бешика ". Задържан е по-късно, с помощта на бързите дейности на полицейските екипи. 

Шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Дупница ст. комисар Светослав Григоров:

" Вътре в автомобила са открити двете деца, надлежно на 1 и 4 години. Бяха осъществени заградителни мероприятия, в границите на които след към 15 минути автомобилът с лицето беше арестуван кв. " Бешика ". При задържането на лицето не е позволено пострадване нито на него, нито на наши чиновници. В рамките на нашите дейности е открито, че причинителят е изоставил децата в региона на параклиса " Свети Спас ". Децата са открити в положително положение и са предадени на майката ". 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР