По четири бързи производства на Районна прокуратура-Плевен, ТО-Никопол са осъдени

...
По четири бързи производства на Районна прокуратура-Плевен, ТО-Никопол са осъдени
Коментари Харесай

Осъдиха четирима мароканци, опитали да пресекат незаконно границата

По четири бързи производства на Районна прокуратура-Плевен, ТО-Никопол са наказани четири мароканци за закононарушения по член 279, алинея 1, вр. член 18, ал.1 от Наказателен кодекс.

По делата е открито, че на 12.07.2022 година, към 18.00 часа, при осъществена инспекция от органите на реда, на два товарни автомобила с турска регистрация, ръководени от турски жители, от задните мостове на полуремаркетата, излезли четири лица от мъжки пол, жители на Кралство Мароко, на възраст от 22 години до 30 години. Те се пробвали да избягат, само че били навреме арестувани.

По случая са формирани четири бързи произвеждане.

Четиримата се признали за отговорни, за това, че на 12.07.2022 година наоколо до град Никопол, област Плевенска, придвижвайки се скрити под прикаченото към тежкотоварен автомобил ремарке, създали опит да излязат през границата на страната на ГКПП-град Никопол, без съответно позволение на надлежните органи на властта – чиновници на гранично пропускателния пункт, като действието е останало незавършено заради независещи от волята им аргументи – закононарушение по член 279, алинея 1, вр. член 18, ал.1 от Наказателен кодекс. Наложено им е наказване на всеки по 10 месеца отнемане от независимост, с три години изпитателен период и санкция в размер на 300 лв..

Само за два дни бързите произвеждане на Районна прокуратура-Плевен са завършили с краен правосъден акт.

Споразуменията имат последствията на влезнали в действие присъди.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР