По Черноморието ще преобладава слънчево време. Преди обяд на места

...
По Черноморието ще преобладава слънчево време. Преди обяд на места
Коментари Харесай

Слънчева събота, градусите скачат до 16 градуса

По Черноморието ще доминира слънчево време. Преди обяд тук-там ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 13°-14°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 7°, посочи Българска национална телевизия.

В неделя в планините и планинските региони ще бъде най-вече слънчево. В низините и котловините сутринта ще се образуват мъгли или ниска облачност, които ще се задържат по-дълго в западната част на Дунавската низина и Горнотракийската равнина.

Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са близки до 0°, по-високи по Черноморието – към 6°-7°, а оптималните ще бъдат сред 10 и 15 градуса, по-ниски в регионите с трайна мъгла.

В началото на новата седмица с сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток ще нахлува по-студен въздух. Ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, най-вече слаби, в понеделник на повече места в Северна и Източна България, във вторник – в цялата страна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР