По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен

...
По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен
Коментари Харесай

Слънчево време по Черноморието във вторник

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще са 27°-29°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През нощта ще бъде най-вече ясно. В източната половина от страната ще духа слаб изток-югоизточен вятър, който до сутринта в множеството региони ще стихне. Утре ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове над Западна България ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Вятърът ще е слаб, в източните региони от страната до сдържан от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 31° и 36°, в София - към 31°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, само че към и след обяд ще стартира да се развива купеста облачност и тук-там в масивите от западната половина от страната ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан изток-североизточен вятър, който до вечерта по най-високите елементи на Рила и Пирин ще се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 26°, на 2000 метра - към 18°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР