По Черноморието ще бъде предимно облачно, ветровито и с валежи

...
По Черноморието ще бъде предимно облачно, ветровито и с валежи
Коментари Харесай

Мислехме Си, Че Времето В Неделя Е Зле! През Седмицата Ще Е Същински Ад!

По Черноморието ще бъде най-вече облачно, прохладно и с превалявания от дъжд. Привечер по северното крайбрежие дъждът ще премине в сняг. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 2 и 7 градуса. Вълнението на морето ще е 4 бала. Температурата на морската вода 6-8 градуса.

В планините ще бъде най-вече облачно, прохладно и с превалявания от сняг, под 1700 метра - от дъжд. Ще духа мощен южен, по високите и открити елементи и ураганен вятър от югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.

И през идващите дни - 20 и 21 март, времето ще остане доста динамично, с условия за превалявания и вятър, изменящ се по посока и скорост. Температурите в Северна България ще бъдат доста по-ниски от тези в Южна.

През нощта против вторник преваляванията от запад ще се засилват. С понижението на температурите на доста места в Северна България и по високите котловинни полета на Западна, ще завали сняг, в останалата част от страната - дъжд. Вятърът от запад-северозапад краткотрайно ще се усили, изключително в източните региони.

По-късно денем във вторник от юг-югозапад преваляванията ще стопират и облачността за малко ще се раздра до слънчево. Дневните температури ще са в доста необятни граници - от 2-5 градуса в Северна, до 9-14 градуса - в Южна България.

В сряда облачността още веднъж ще се усили и валежите ще са основно в западната половина от страната. Вятърът краткотрайно ще се обърне от юг-югоизток, ще се усили, изключително в Източна България. Малко ще се затопли, само че по здрач и през нощта против четвъртък, изначало от северозапад, след това и от североизток, ще нахлува леден въздух.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР