По Черноморието петъкът ще е слънчев с максимални температури до

...
По Черноморието петъкът ще е слънчев с максимални температури до
Коментари Харесай

По Черноморието петъкът ще е слънчев с максимални температури до 16 градуса

По Черноморието петъкът ще е безоблачен с оптимални температури до 16 градуса, само че по-късно следобeд облачността от запад ще се усилва. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Температурата на морската вода е от 12° по северното крайбрежие до 18° по южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През нощта ще е най-вече ясно, само че от запад-югозапад облачността ще се усилва. Ще духа слаб най-вече южен вятър. Минималните температури ще бъдат най-вече сред 2° и 7°, в София - към 2°. Утре ще доминира слънчево време. Преди обяд на обособени места в равнините и котловините видимостта ще е краткотрайно понижена. Постепенно облачността от запад-югозапад ще се усилва и вплътнява и след обяд в Югозападна България ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 12° и 17°, в София към 11°, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна и към и след обяд в масивите от Югозападна България ще има превалявания от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 3°, написа още морето.нет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР