По Черноморието облачността ще е значителна. Ще духа умерен юг-югозападен

...
По Черноморието облачността ще е значителна. Ще духа умерен юг-югозападен
Коментари Харесай

Очаква Ни Мрачен И Дъждовен Петък

По Черноморието облачността ще е забележителна. Ще духа сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 14° и 18°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. В планините ще е облачно. В масивите от Западна България ще има слаби валежи от сняг.

Ще духа сдържан и мощен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра – към 1°. В събота ще бъде най-вече облачно, ще има и превалявания от дъжд, на повече места в Южна България и западните региони. Вятърът от югозапад ще се усили и температурите ще се покачат още, оптималните тук-там северно от планините ще доближават 18°-20°, написа Блиц. През нощта против неделя от северозапад ще нахлува леден въздух, в Северна България и високите полета в Западна дъждът ще премине в сняг, само че бързо ще спре и няма да се образува основна снежна завивка.

В източните региони преди обяд към момента ще има валежи от дъжд, само че по-късно и там преваляванията ще спрат, облачността ще се раздира. В понеделник ще е по-студено, само че вятърът ще стихне и ще има повече слънце.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР