По Алексей Петров е стреляно три пъти. По тялото му

...
По Алексей Петров е стреляно три пъти. По тялото му
Коментари Харесай

Специално в SafeNews: Стрелецът на Алексей Петров целил конкретни места в тялото на жервата си

По Алексей Петров е стреляно три пъти. По тялото му има три ясни следи на местата, в които е прострелян. Това научи SafeNews от няколко самостоятелни един от други източници.

Пред медията ни осведомените с следствието разясниха, че килърът се е прицелил на тъкмо съответни места в тялото на жертвата си, с цел да е сигурен, че ще го отстрани.

Първоначалната версия бе, че по Петров е стреляно два пъти. После се появи версия, че изстрелите са четири. Огледът и аутопсията на тялото обаче демонстрират, че в тялото са попаднали три патрона.

В деня след стрелбата бе подготвен разбор, който сподели, че по някогашната барета е стреляно с хидрошокови патрони. Вече е доказано от няколко очевидци, че килърът чакал жертвата си притихнал в гористата околност до Драгалевци.

Оглед на мястото откри, че килърът даже е можел да се скрие и в канавка под пътя.

Първият изстрел поразява Алексей Петров в гръбнака. Куршумът раздробява всичко по пътя си и стопира в гръдната кост.

 фотография:SafeNews

Следва втори изстрел, който визира ръката на Мирослава Михайлова – дамата, която съпровожда Петров по време на разходката. След като минава през ръката йм патронът стопира в тялото й и по този начин тя получава две съществени рани, поради които бе оперирана.

За да се увери, че Алексей Петров е смъртоносно прострелян, килърът стреля трети път. Уцелва жертвата си във врата.

Идва ред и на четвърти патрон. Той попава в тила на Петров. Това е така наречен надзорен изстрел, който професионалните убийци постоянно вършат в главата на жертвата.

 фотография:SafeNews

След като на Михайлова оживява по знамение, съумява да се добере до двойка украинци и по този начин се обажда за помощ. През това време излиза наяве, че коата й е останала при започване на пътеката за разходка, а тази на Алексей Петров е паркирана в другия завършек на пътеката.

Тъй като това място е постоянно посещавано от Алексей Петров и Мирослава Михайлова, защитата не е очаквала да има проблеми. В местността няма даже покритие на мобилните оператори.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР